logga Svenska Sterbhus
Telefon: 070 110 30 04
[email protected]
Hem
Hur går det till?
Vad köper vi i dödsboet? Var köper vi dödsbon? Kontakta oss FAQ Checklista dödsbo
Hur går det till?
Vad köper vi i dödsboet? Var köper vi dödsbon? Kontakta oss FAQ Checklista dödsbo

Dödsbo köpes Västerås

073 344 02 33

Vi köper dödsbon i Västerås och hela Västmanland.

tömma dödsbo och sterbhus

Ta hand om ett dödsbo i Västerås

Ibland kan det vara svårt att själv ta hand om ett dödsbo. Dels kan det vara för fysiskt krävande att bära ut möbler, husgeråd, kläder o.s.v. Det kan också handla om att man bort på en annan ort eller i ett annat land och att avståndet till dödsboet blir för långt. Att tömma och städa ett dödsbo kan också vara tidskrävande.

Det kan alltså finnas flera anledningar till att den bästa lösningen är att låta någon annan ta hand om värderingen, tömningen och städningen av dödsboet.

Värdering av dödsbo

I alla hem finns möbler, husgeråd, kläder. Ibland finns också trädgårdsredskap, konst och verktyg m.m. När ett dödsbo värderas så har de föremål som kan säljas vidare ett värde. Saker som inte är säljbara räknas inte in i värdet. Det kan handla om sängar, soffor, husgeråd som är slitet eller helt enkelt har för låga värden för att säljas vidare. Värdet på det som är säljbart utgår i från aktuella priser på andrahands marknaden.   .

.

Kostnad för tömning av  dödsboet

När vi beräknar kostnaden för tömning av ett dödsbo så utgår vi ifrån vad det kostar att tömma dödsboet. I den kostnaden ingår arbetstimmar, bensin, sortering och transport till återvinning. Även städningen blir en del i kostnaden.

Från denna kostnad dras sedan värdet i dödsboet. Alltså värdet på de saker som bedöms kunna säljas vidare. Baserat på detta får du en offert.

Om värdet i dödsboet är mindre än kostnaden för tömningen och städningen då får dödsboet betala. Om värdet är högre än kostnaden för tömning och städning då kommer vi betala. Ibland kan det bli så att ingen betalar, eftersom värdet i dödsboet och kostnaden för våra tjänster blir lika stor.

.

"Med kunskap, erfarenhet och omtanke
är vi din helhetslösning för dödsboet."

dödsbostädning, flyttstädning

Värdering dödsbo 
Västerås

Så här går en värdering av ett dödsbo till. 

Man som lyfter flyttlådor

Tömma dödsbo 
Västerås

Så här tömmer vi ett dödsbo 

dödsbostädning, flyttstädning

Dödsbostädning
Västerås

Detta ingår i en dödsbostädning 

Man som lyfter flyttlådor

Sälja dödsbo
Västerås

Får jag betalt eller får jag betala? 

KONTAKTA OSS

 

Du når oss snabbast genom att ringa:

073 344 02 33

Om vi inte svarar när du ringer kan du skicka ett sms, så kommer vi ringa upp dig inom kort. Är det inte brådskande, fyll i kontaktformuläret så återkommer vi vanligtvis inom ett dygn.(Lämna tom)
6 May 2021

logga Svenska Sterbhus

Kontakt

Telefon: 070 110 30 04
[email protected]

Nyhetsbrev

Länkar

Berömda dödsbon Stockholm
Blogglista