logga Svenska Sterbhus
Telefon: 070 110 30 04
[email protected]
Hem
Hur går det till?
Vad köper vi i dödsboet? Var köper vi dödsbon? Kontakta oss FAQ Checklista dödsbo
Hur går det till?
Vad köper vi i dödsboet? Var köper vi dödsbon? Kontakta oss FAQ Checklista dödsbo

 

DÖDSBO KÖPES SÖDERTÄLJE

070 110 30 04

Vi köper dödsbon i Södertälje och hela Mälardalen.

 

Stort eller litet dödsbo i Södertälje?

Vi köper dödsboet i Södertälje - oaktat om dödsboet är stort och omfattar många kvadrat med ett stort bohag, eller om dödsboet är litet med få möbler och husgeråd. Att ta hand om ett dödsbo är ett krävande jobb, både fysiskt och tidsmässigt. Det handlar inte bara om själva tömningen av dödsboet i Södertälje, ofta finns andra delar i dödsboet som också behöver tas om hand, till exempel ekonomin och en hel del administration. Det kan vara bra att skaffa sig en överblick genom att ta reda på vad som behöver göras och i vilken ordning. Använd gärna vår checklista för dödsbon för att skaffa dig en första överblick. Fundera också på vad du kan och vill göra själv. Vilka delar behöver du ta hjälp med? Vår rekommendation är att i första hand ta hjälp med det fysiskt tunga arbetet med att tömma och städa dödsboet i Södertälje.  Vi på Svenska Sterbhus har under årens lopp köpt och tömt många dödsbon i Södertälje av olika karaktär. Våra kunniga värderare har varit verksamma under många år och  det borgar för en god kompetens i fråga om värdering av dödsbon i Södertälje.

 

Kompetens och erfarenhet vid värdering av dödsbo Södertälje

 En bra värdering kräver en bred kunskap kring föremål från olika tidsepoker, men också  specialkompetens kring smalare områden. Det kan till exempel handla om att det krävs specialkompetens kring olika typer av samlarföremål. För att täcka in ett stort kompetensområde har vi på Svenska Sterbhus  tillgång till ett brett kontaktnät av kompetenta värderare och handlare.

 

Tömning av dödsbo i Södertälje

Vid tömning av ett dödsbo krävs både planering och gott om tid. Först och främst handlar det om att sortera upp bohaget i olika kategorier. Därefter bestäms vad som ska säljas vidare, vad som ska slängas och vad som kan skänkas. Här kan du läsa om hur det går till vid tömning av ett dödsbo.

Svenska Sterbhus - för dig som ska sälja dödsbo

Värdering, tömning och städning av dödsboet är våra huvudsakliga tjänster.  Vi kundanpassar alltid tjänster. Du kan välja att lämna över allt till oss, eller att anlita oss för de delar som du vill ta hjälp med.  Ibland finns arbete som behöver utföras som inte passar in i kategorierna ovan. Det kan handla om att man behöver få gräsmattan klippt, eller nyckeln hämtad och lämnad på en speciell plats, eller någonting annat som behöver göras.  Vi står gärna till tjänst (kostnadsfritt) med rekommendation av mäklare och begravningsbyrå. Har du frågor? Vi har svaren -tveka inte att höra av dig till oss.

Hör av dig redan idag på: 070 110 30 04

Med vänliga hälsningar, teamet på Svenska Sterbhus Södertälje!

Våra tjänster i Södertälje

Hur ser den bästa lösningen ut för dig? Vill du sköta delar av dödsboet själv, eller vill du låta oss ta hand om hela dödsboet? Kontakta oss så kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig och det dödsbo du hanterar. Vårt koncept är enkelt: vi erbjuder en kvalificerad värdering av dödsboet, du får en prisvärd offert, och önskar du en städning utför vi en proffsig dödsbostädning. Vill du att vi hjälper dig att hitta den bästa begravningsbyrån och mäklaren på den ort där dödsboet finns, så ger vi gärna rekommendationer. 

 

Kostnadsfri värdering

 

Kostnadsfri offert

 

Tömning

 

Proffsig städning

dödsbostädning, flyttstädning södertälje

Värdering dödsbo 
Södertälje

Så här går en värdering av ett dödsbo till. 

flytt av bohag i dödsbo Södertälje

Tömma dödsbo 
Södertälje

Så här tömmer vi ett dödsbo 

dödsbostädning, flyttstädning i Södertälje

Dödsbostädning
Södertälje

Detta ingår i en dödsbostädning 

Man som lyfter flyttlådor

Sälja dödsbo
Södertälje

Får jag betalt eller får jag betala? 

KONTAKTA OSS

 

Du når oss snabbast genom att ringa:

070 110 30 04.

Om vi inte svarar när du ringer kan du skicka ett sms, så kommer vi ringa upp dig inom kort. Är det inte brådskande, fyll i kontaktformuläret så återkommer vi vanligtvis inom ett dygn.(Lämna tom)
Våra kunder har sagt:

"Har absolut inget att klaga på!
Det var bra att det gick att fixa med annat också, som den där jordhögen på tomten som skulle bort."

Sara M.
Dödsbo Stockholm

"Jamen allt kändes pålitligt och gediget, och när man inte själv kan vara på plats är det ju extra viktigt!"

Gunilla C.
Dödsbo Stockholm

"Det hade inte gått utan er. Det fanns så mycket prylar, och det skulle vi inte orkat ta hand om själva"

Roland och Monica K.
Dödsbo Stockholm

logga Svenska Sterbhus

Kontakt

Telefon: 070 110 30 04
[email protected]

Nyhetsbrev

Länkar

Berömda dödsbon Stockholm
Blogglista