logga Svenska Sterbhus
Telefon: 070 110 30 04
[email protected]
Hem
Hur går det till?
Vad köper vi i dödsboet? Var köper vi dödsbon? Kontakta oss FAQ Checklista dödsbo
Hur går det till?
Vad köper vi i dödsboet? Var köper vi dödsbon? Kontakta oss FAQ Checklista dödsbo

Dödsbo köpes Täby

070 110 30 04

Vi köper dödsbon och hela hem i Täby

 

 

Vi köper dödsboet i Täby

Ska du sälja ett dödsbo?
Svenska Sterbhus köper dödsbon i Täby och hela Stockholm, .

 

 

Köpa och sälja dödsbo - en fråga om förtroende.

Under åren som passerat har vi på Svenska Sterbhus fått förtroendet att tömma hundratals dödsbon i och runt  Täby. I Stockholm har vi tömt ett flertal dödsbon i varje kommun, och med stor sannolikhet besökt varje ort i hela Stockholm . Vi har även haft nöjet att värdera och tömma dödsbon i stockholms skärgård. Ett stort tack för förtroendet! Här kan du se om vi köper och säljer vi dödsbon på din ort?

 

Värdering av dödsbo - både bredd och djup

Den kunskap och erfarenhet vi fått under alla år är något som du också har glädje av när du anlitar oss för att värdera dödsboet.  Hur vet man att  man får en värdering som är så träffsäker och nära marknadsvärdet som möjligt? Sanningen är att ingen som värderar dödsbon är expert på alla tidsepoker och alla föremål. Det gäller att ha både en bred kompetens, men också att ha tillgång till kunniga värderare som har expertis på ett smalare område.  Vi på Svenska Sterbhus har både bredden och djupet i vår kompetens kring värdering av dödsbon. Värderingen är kostnadsfri! Här kan du se hur det går till när vi värderar ett dödsbo. 

 

En marknad som förändras med åren

Minns du när alla ville ha  avlutad furu byrå med en bukett av torkade blommor ovanpå byrån? Föremål i koppar var i högsta ropet. Koppar Kastruller, grytor, blomkrukor, ja allt som var i koppar var efterfrågat. Vi som är födda 50-70 talet vet nog utan att tveka att vi talar om en period som startade någonstans runt 70-tal och som nådde sin ände mot slutet 90-talet. Tiden gick och furumöblerna blev otidsenliga. Vips så kom en period då allt skulle vara vit. Allt skulle målas vitt. Efterfrågan på föremål förändras med tiden. Trenderna har kommit och gått, men vårt intresse för olika tidsepokers föremål bestått.  Här kan du se exempel på vad vi köper i ett dödsbo.

 

Svenska Sterbhus - för dig som ska sälja dödsbo

Vi vet att det är ett omfattande jobb att ta hand om ett dödsbo. Många bitar ska falla på plats både tidsmässigt och resursmässigt, och för att få en översikt av vad som behöver göras och i vilken ände man ska börja har vi skapat en checklista som du kan ta hjälp av. För dig som kund, handlar det så klart inte bara om värderingen, tömning och städning av dödsboet, flera andra bitar är lika viktiga. Hur flexibla lösningar erbjuder vi? Kan vi hämta nyckeln till dödsboet på en speciell plats? Hur fort kan vi ta oss an uppdraget? Kan vi hjälpa till med begravningsbyrå. Hur hanterar vi privata tillhörigheter med affektionsvärde? Hur gör jag med tomten som är full med saker?  Vår ambition är att anpassa vårt uppdrag efter dina behov och önskemål. Har du frågor, tveka inte att kontakta oss! Hör av dig redan idag på: 073 344 02 33

Med vänliga hälsningar, teamet på Svenska Sterbhus Täby!

Våra tjänster i Täby

Hur ser den bästa lösningen ut för dig? Vill du sköta delar av dödsboet själv, eller vill du låta oss ta hand om hela dödsboet? Kontakta oss så kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig och det dödsbo i Täby du hanterar. Vårt koncept är enkelt: vi erbjuder en kvalificerad värdering av dödsboet, du får en prisvärd offert, och önskar du en städning utför vi en proffsig dödsbostädning. Vill du att vi hjälper dig att hitta den bästa begravningsbyrån och mäklaren på den ort där dödsboet finns, så ger vi gärna rekommendationer. 

Man som värderar dödsbo med hjälp av datorn

 

Värdering dödsbo
Täby

 

Man som lyfter flyttlådor

 

Tömning dödsbo
Täby

 

Städning av dödsboet i Stockholm

 

Städning dödsbo
Täby

Kunskap, kundfokus och kostnad

Kunskap

Värdering i dödsbo i Täby

Kunskap

Vi har många års erfarenhet av att tömma och värdera dödsbon, och är måna om göra marknadsmässiga värderingar och hålla vår kunskap uppdaterad.
Tack vare ett stort kontaktnät kan vi ha både en bred kunskap men även täcka in smalare områden.

Kundfokus

Kund som säljer dödsbo Täby

Kundfokus

Hur ser ditt behov ut?

Vi är inte fyrkantiga utan anpassar vår insats efter dina önskemål.

Det kan t.ex. handla om att gräsmattan behöver klippas, eller att nycklar ska lämnas på ett särskilt ställe.

Kostnad

Uträkning av kostnad för att tömma dödsbo i Täby

Kostnad

1. Om värdet i dödsboet, överstiger vår arbetskostnad då betalar vi dödsboet.
2. Om värdet i dödsboet understiger vår arbetskostnad då betalar dödsboet oss.
3. Ibland är värdet och arbetskostnaden lika stora då betalar ingen.

KONTAKTA OSS

 

Du når oss snabbast genom att ringa:

070 110 30 04.

Om vi inte svarar när du ringer kan du skicka ett sms, så kommer vi ringa upp dig inom kort. Är det inte brådskande, fyll i kontaktformuläret så återkommer vi vanligtvis inom ett dygn.(Lämna tom)
Våra kunder har sagt:

"Har absolut inget att klaga på!
Det var bra att det gick att fixa med annat också, som den där jordhögen på tomten som skulle bort."

Sara M.
Dödsbo Stockholm

" Blev imponerad av att ni hade så seriösa värderare. "

Margareta P.
Dödsbo Täby

"Det fanns väldigt många saker. Det hade vart omöjligt för oss att ta hand om allt detta själva."

Kajsa och Benny K.
Dödsbo Uppsala

logga Svenska Sterbhus

Kontakt

Telefon: 070 110 30 04
[email protected]

Nyhetsbrev

Länkar

Berömda dödsbon Stockholm
Blogglista