• Hem
 • Hur går det till?
 • Vad köper vi?
 • I vilka områden köper vi?
 • Kontakta oss
 • "

  how to create a website

  Dödsbo köpes Örebro

  Dödsbo köpes Örebro

   

  Av Hasse, den 7 april 2020

   

  Erfarenhet av att köpa dödsbon i Örebro


  Vi har samlat på oss en gedigen kunskap och erfarenhet av att värdera, tömma och städa dödsbon i Örebro och hela Svealand. Svenska Sterbhus har varit verksamma under minst 20 år i mellansverige. Den kompetens vi har inom området är något som du kan dra nytta av. För att kunna göra en god värdering krävs kunskap som både är bred och specialiserad, och detta är vår styrka. Vi har ett kontaktnät av värderare och handlare som borgar för en värdering som ligger i linje med marknadsvärdet. 

  Utbud och efterfrågan

   

  Vi startade under tiden då alla skulle ha avlutade furumöbler. Det var tiden då en avlutad furubyrå med en vas av torkade blommor ovanpå byrån skulle stå och trona som kronan på verket. Föremål i koppar var i högsta ropet. Kopparkastruller, grytor, blomkrukor, ja allt som var i koppar var efterfrågat.
  Här kan du se exempel på vad vi köper. Vi som är födda 50-70 talet vet nog utan att tveka att vi talar om en period som startade någonstans runt 70-talet och som nådde sin ände mot slutet 90-talet. Tiden gick och furumöblerna blev otidsenliga. Vips så kom en period då allt skulle vara vit. Allt skulle målas vitt. Trenderna har kommit och gått, men vårt intresse för olika tidesepokers föremål bestått.   Den kunskap och erfarenhet vi fått under alla år är något som du också har glädje av när du anlitar oss för att värdera dödsboet. 
  Men för dig som kund, handlar det så klart inte bara om värderingen av dödsboet, flera andra bitar är lika viktiga. Hur flexibla lösningar erbjuder vi? Kan vi hämta nyckeln till dödsboet på en speciell plats? Hur fort kan vi ta oss an uppdraget? Kan vi hjälpa till med begravningsbyrå? Hur hanterar vi privata tillhörigheter med affektionsvärde? Hur gör jag med tomten som är full med saker?
  Kontakta oss med alla dina frågor! Tveka inte att höra av dig till oss, du kommer bli väl omhändertagen.  

  Med vänliga hälsningar från teamet på Svenska Sterbhus

  Bok och glasögon symbol för kunskap

  Erfarenhet och kunskap

  Nr. 1

  Ända sedan 80-talet har vi vart med och värderat dödsbon i Stockholm och Mälardalen. Värderingen av föremål förändras med tiden och för oss är det viktigt att vi håller oss uppdaterade mot marknaden. För att göra det behövs en bred kunskap, men också mer ingående kunskap kring specifika föremål som till exempel design. Det kan vi tillgodose genom vårt breda kontaktnät av handlare och andra köpare. 

   kundanpassad lösning för dödboet

  Kundanpassade lösningar

  Nr. 2

  Vårt fokus är du. Hur ser den bästa lösningen ut för dig? Vill du sköta delar av hanteringen av dödsboet själv, eller vill du låta oss ta hand om hela dödsboet? Kontakta oss så kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig och det dödsbo du hanterar. 

  Pris

  Nr. 3

  För att kunna ge ett pris måste vi först utföra en värdering.
  En värdering kan göras genom att vi kommer till dödsboet. Det går ocks att göra en preliminär bedömning genom att du skickar bilder från dödsboet. Värderingen är kostnadsfri.
  Allt som finns i dödsboet värderas.  Från detta värde drar vi sedan vår arbetskostnad. Arbetskostnaden består huvudsakligen av två delar, tömning och städning.

  Kontakt:
  073-344 02 33

  Eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom kort!

  Det här är Svenska Sterbhus

   

  Christer är antik i antikbranschen. Han har köpt och sålt dödsbon under mer än 20 är.

   

  Eduardo är rätt ny, men full av energi och gillar verkligen den sociala biten med att träffa människor.
  Hasse är semi-antik. Han har vart med länge

  Så här säger våra kunder

  “Det hade inte gått utan er! Det fanns så mycket prylar, och hur skulle man orkat ta hand om det själv?”

  “Har absolut inget att klaga på. Städningen var kanon, blev inget gnäll. Det var bra att det gick att fixa med annat också, som den där jordhögen på tomten som skulle bort. ”

  “Allt kändes pålitligt och gediget, och när man inte själv kan vara där så är det ju extra viktigt förstås. ”

  SHARE THIS PAGE!