Dödsbo köpes Katrineholm!

 

dödsbo-uppköp Katrineholm, bild

Källa:Wikipedia

Skapare: TS Eriksson

Creative CommonsErkännande 3.0 Generisk

 

dödsbo-köp Katrineholm värdering dödsbo Katrineholm Kontakta oss med dödsbo Katrineholm

 

Har du ett dödsbo i Katrineholm? Vi värderar, köper , tömmer och städar dödsboet efter överenskommelse.

Står du mitt i hanteringen av ett dödsbo? Det är många bitar som skall falla på plats och mycket att göra kring ett dödsbo. Vi kan hjälpa dig med värdering och tömning och städning av dödsboet i Katrineholm. Vi har utfört värderingar av dödsbon under många år i ett stort antal hem. Efterfrågan på olika föremål skiftar med tiden och då förändras också värdet. Därför gäller det att hålla sig uppdaterad kring vad som är efterfrågat just idag. Du kan känna dig trygg med att vi har den kunskapen genom vårt kontaktnät av uppköpare och samlare. 

Hur vet jag om jag får betala eller om jag får betalt?

Vem som får betalt beror på hur stora värden som finns dödsboet. Om värdet på bohaget är högre än vår kostnad för arbetet - då kommer du få betalt. Om arbetskostnaden är högre än värdet i dödsboet då får du betala. Men det finns en tredje variant också - det kan gå jämt ut. Det vill säga, värdet i dödsboet är lika stort som arbetskostnaden - då betalar ingen. Värdet på bohaget täcker med andra ord arbetskostnaden.

Hur går det till?

Kontakta oss så gör vi en kostnadsfri värdering. Vi kan oftast med kort varsel. Om Ni bestämmer er för att anlita oss så skriver vi ett avtal. I avtalet framgår vad som skall göras i dödsboet - töming och städning eller kanske vara töming. Ni bestämmer omfattningen på arbetet. Om du enbart vill sälja enstaka föremål ur dödsboet så skicka gärna en bild via vår mejladress: [javascript protected email address] .

Nöjda kunder - vår stolthet!

Du kan vända dig till oss med visshet om att du kommer få ett profesionellt utfört uppdrag. Nöjda kunder är vår stolthet.   Alla dödsbon köpes i Katrineholm, stort som smått.

Ta hjälp av vår checklista

Vi har sammanställt en checklista för att underlätta hanteringen av ditt dödsbo. Vissa saker är det mer bråttom med än andra och det är bra att få sakerna gjort i rätt ordning för att undvika stress. Checklistan har länkar till de viktigaste webbsidorna, som t.ex. Skatteverket. Kontakta oss så snart du har möjlighet för att boka in en värdering av dödsboet. Du kan också få hjälp med mäklare och begravningsbyrå via oss. Tveka inte att höra av dig om du undrar över något. 

LOGGA-Svenska Sterbhus för dig som vill sälja dödsbo

Värdering

Läs mer

Tömning

Läs mer

Städning

Läs mer

Kontakta oss redan idag på: 073 344 02 33

Mejl: [javascript protected email address]

Offert-förfrågan dödsbo Katrineholm, bild

citat kunder dödsbo Katrineholm, bild width=

- Skönt att få dödsboet tömt och städat.

Annika L. Stockholm (köp dödsbo Katrineholm)

- Dödsbon är en omfattande historia. Tack Svenska Sterbhus för ett bra jobb.

Einar G. Eskilstuna (tömning av dödsbo Katrineholm)