Vi köper alla typer av dödsbon i Uppsala!

 

 

 

Christer, på dödsbo Uppsala Eddo på dödsbo Uppsala Hasse transport dödsboköp villa Uppsala, bild

Välkommen till Svenska Sterbhus Uppsala.

 

Har du ett dödsbo i Uppsala som du behöver hjälp med att sälja? 

Då kan vi hjälpa dig! Vi köper upp dödsbon i hela Uppsala och alla angränsande län.  Stort eller litet dödsbo spelar ingen roll. Det kan vara skönt att ta hjälp när man står inför att hantera ett dödsbo. Det är många bitar att ta hand om, allt ifrån ekonomin med räkningar som ska betalas och abonemang som ska avslutas, till planering av begravning. Det kan vara svårt att få tiden att räcka till och börja i rätt ände. För att hjälpa till med att få en översikt och se vad som behöver prioriteras först, har vi gjort en checklista för dödsbon som du kan kika på. Känner du att du vill ha hjälp med värdering av dödsboet i Uppsala, och/eller städning, kontakta oss. Vi gör en kostnadsfri värdering på plats i dödsboet i Uppsala. Det går också bra att skicka bilder på bohaget via mejl eller sms om du föredrar att få en preliminär värdering. 

Delar av dödsboet eller hela dödsboet?

Vi erbjuder helhetslösningar med uppköp av hela dödsboet, bortforsling samt städning. Som en extra service kan vi förmedla kontakt med mäklare och begravningsbyrå. Det kan vara mycket praktiskt om den som har hand om dödsboet inte har möjlighet att vara på plats. Men du kan även anlita oss för enskilda moment om du önskar. Eller för att sälja enstaka föremål.Här kan du se exempel på vad vi köper i dödsboet. Har du andra önskemål? Kontakta oss så löser vi det. 

Vad kostar det?

Utifrån värdet  på bohaget i dödsboet kan det bli tre utfall. 1. Värdet är högre än kostnaden för tömning och städning - då får ni betalt. 2. Värdet i dödsboet är lägre än kostnaden för vårt arbete - då betalar ni. 3. Det går jämt ut. Det vill säga att värdet i dödsboet är lika stort som kostnaden för tömning och städning.

Vi anpassar uppdraget efter era önskemål.

Vi är mycket måna om att du som kund skall känna dig trygg med att ge oss i uppdrag att värdera och tömma dödsboet i Uppsala. Vi kundanpassar uppdraget.

 

Välkommen att kontakta oss med dina frågor!

 

 Ring oss redan i dag på telefon: 073 344 02 33 (alla veckans dagar).

Offertförfrågan köp av dödsbo

 

 

Värdering

Läs mer

Tömning

Läs mer

Städning

Läs mer

 

 

- Peter S. (tömning av dödsbo i Uppsala)

"Städa och flytta är inte min grej"

- Anders L. (tömning och städning av dödsbo i Uppsala)

 

  "Vi visste att det var en del jobb att göra, men att det fanns så mycket prylar. Vi hade varken tid eller ork. Skönt att få lämna bort."

- Martin och Lotta G. (tömning och städning av dödsbo i Uppsala)