Hem
Hur går det till?

Vad köper vi i dödsboet? Var köper vi dödsbon? Checklista dödsbo Frågor & svar Kontakta oss

Dödsbo köpes Uppsala

 

073 344 02 33

Dödsbo/hela hem köpes Uppsala.

 

Vi köper dödsboet i Uppsala. 

Ska du sälja ett dödsbo?
Svenska Sterbhus köper dödsbon i hela Uppsala kommun.

 

 

Stort eller litet dödsbo i Uppsala?

Vi köper dödsboet i Uppsala - oavsett om dödsboet omfattar många kvadrat och ett stort bohag, eller om dödsboet är litet med få möbler och husgeråd.   Att ta hand om ett dödsbo  är ett krävande jobb, både fysiskt och tidsmässigt. Det handlar inte bara om själva tömningen av dödsboet i Uppsala, ofta finns andra delar i dödsboet som också behöver tas om hand, till exempel ekonomin och en hel del administration . Det kan vara bra att skaffa sig en överblick genom att ta reda på vad som behöver göras och i vilken ordning. Använd gärna vår checklista för dödsbon för att skaffa dig en första överblick. Fundera också på vad du kan och vill göra själv. Vilka delar behöver du ta hjälp med? Vår rekommendation är att i första hand ta hjälp med det fysiskt tunga arbetet med att tömma och städa dödsboet i Uppsala.  Vi på Svenska Sterbhus har under årens lopp köpt och tömt många dödsbon i Uppsala av olika karaktär. Våra kunniga värderare har varit verksamma under många år och  det borgar för en god kompetens i fråga om värdering av dödsbon i Uppsala.   

Att värdera ett dödsbo

För att kunna göra en bra värdering krävs en bred kunskap kring föremål från olika tidsepoker. Samtidigt måste det finnas specialkompetens kring smalare områden. Det kan till exempel handla om att det krävs specialkompetens kring olika typer av samlarföremål. För att täcka in ett stort kompetensområde har vi på Svenska Sterbhus  tillgång till ett brett kontaktnät av kompetenta värderare och handlare. 

Tömning av dödsbo i Uppsala

Att tömma ett dödsbo kräver planering. Först och främst handlar det om att sortera upp bohaget i olika kategorier. Därefter bestäms vad som ska säljas vidare, vad som ska slängas och vad som kan skänkas. Här kan du läsa om hur det går till vid tömning av ett dödsbo. .

Svenska Sterbhus - för dig som ska sälja dödsbo

Förutom värdering, tömning och städning av dödsboet, erbjuder vi kundanpassade lösningar. Du kan välja att lämna över allt till oss, eller att anlita oss för de delar som du vill ta hjälp med.  Ibland finns arbete som behöver utföras som inte passar in i kategorierna ovan. Det kan handla om att man behöver få gräsmattan klippt, eller nyckeln hämtad och lämnad på en speciell plats, eller någonting annat som behöver göras.  Vi står gärna till tjänst (kostnadsfritt) med rekommendation av mäklare och begravningsbyrå i Uppsala.

Har du frågor? Vi har svaren. Tveka inte att höra av dig till oss. Du når oss på på telefon: 073 344 02 33. Du kan också skicka ett sms eller mejl.

Med vänliga hälsningar, teamet på Svenska Sterbhus Uppsala!

 

Våra tjänster i Uppsala

Hur ser den bästa lösningen ut för dig? Vill du sköta delar av dödsboet själv, eller vill du låta oss ta hand om hela dödsboet? Kontakta oss så kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig och det dödsbo du hanterar. Vårt koncept är enkelt: vi erbjuder en kvalificerad värdering av dödsboet, du får en prisvärd offert, och önskar du en städning utför vi en proffsig dödsbostädning. Vill du att vi hjälper dig att hitta den bästa begravningsbyrån och mäklaren på den ort där dödsboet finns, så ger vi gärna rekommendationer. 

designstolar dödsbo-köp Stockholm

 

Värdering dödsbo

 

Man som lyfter flyttlådor

 

Tömning dödsbo

 

Städning av dödsboet i Stockholm

 

Städning dödsbo

Kunskap, kundfokus och kostnad

 

Kunskap

böcker

Kunskap

Vi har många års erfarenhet av att tömma och värdera dödsbon, och är måna om göra marknadsmässiga värderingar och hålla vår kunskap uppdaterad.
Tack vare ett stort kontaktnät kan vi ha både en bred kunskap men även täcka in smalare områden.

Kundfokus

kaffekopp

Kundfokus

Vi hjälper dig med pusselbitarna.

Hur ser ditt behov ut?

Vi är inte fyrkantiga utan anpassar vår insats efter dina önskemål. Det kan t.ex. handla om att gräsmattan behöver klippas, eller att nycklar ska lämnas på ett särskilt ställe. Vi rekommenderar och förmedlar gärna kontakt med begravningsbyråer, mäklare och hantverkare utifrån dina önskemål.

Kostnad

Avatar

Kostnad

1. Om värdet i dödsboet, överstiger vår arbetskostnad då betalar vi dödsboet.
2. Om värdet i dödsboet understiger vår arbetskostnad då betalar dödsboet oss.
3. Ibland är värdet och arbetskostnaden lika stora då betalar ingen.

 

Kontakt

Vi är redo att hjälpa till med dödsboet i Uppsala!

Tveka inte att höra av dig till oss.

 

Ring 073 344 02 33 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

 

Christer Eduardo David(Lämna tom)
Våra kunder har sagt:
"Har absolut inget att klaga på!
Det var bra att det gick att fixa med annat också, som den där jordhögen på tomten som skulle bort."

Sara M.
Dödsbo Stockholm

"Jamen allt kändes pålitligt och gediget, och när man inte själv kan vara på plats är det ju extra viktigt!"

Gunilla C.
Dödsbo Stockholm

"Det hade inte gått utan er. Det fanns så mycket prylar, och det skulle vi inte orkat ta hand om själva"

Roland och Monica K.
Dödsbo Stockholm

logga Svenska Sterbhus

Kontakt

Christer på Svenska Sterbhus Stockholm Eddo på Svenska Sterbhus David på Svenska Sterbhus Hasse på Svenska Sterbhus

Telefon: 073 344 02 33

[email protected]

 Möt oss på...

Nyhetsbrev

Länkar

Berömda dödsbon Stockholm

Blogglista