logga Svenska Sterbhus
Telefon: 070 110 30 04
[email protected]
Hem
Hur går det till?
Vad köper vi i dödsboet? Var köper vi dödsbon? Kontakta oss FAQ Checklista dödsbo
Hur går det till?
Vad köper vi i dödsboet? Var köper vi dödsbon? Kontakta oss FAQ Checklista dödsbo

Sälja dödsbo - så här går det till

Kostnadsfri offert

 

Så här går det till
att sälja ett dödsbo.

Om du saknar svar på någon fråga kring dödsboförsäljning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på: 070 110 30 04. Kika gärna på vår sida frågor och svar om dödsbon. Här finner du bl.a. svar på frågor kring dödsboförsäljning t.ex. fullmakt dödsbo, får man tömma ett dödsbo innan bouppteckning, gäller rut avdraget vid städning av dödsbo, vem får gå in i ett dödsbo m.m. 

Att sälja dödsboet till Svenska Sterbhus är tryggt

Vi har många års erfarenhet av dödsboförsäljning i Stockholm och hela Mälardalen.

Hur mycket hjälp behöver ni med dödsboet?

Förutom värdering, tömning och städning av dödsboet, erbjuder vi kund-anpassade lösningar vid försäljning av dödsboet.

Ibland finns uppgifter som behöver utföras som inte passar in i kategorierna ovan. Det kan handla om att man behöver få gräsmattan klippt, eller nyckeln hämtad och lämnad på en speciell plats, eller någonting annat som behöver göras.

Du kan välja att lämna över allt till oss genom att sälja dödsbo (et) som det är, eller så anlitar du oss för de delar som du vill ta hjälp med.

Vi står gärna till tjänst (kostnadsfritt) med rekommendation av mäklare och begravningsbyrå på den ort där dödsboet finns. Ta hjälp av Svenska Sterbhus när du ska sälja dödsbo, vi hjälper dig hela vägen.

.

Vi finns här för att svara på alla dina frågor
kring köp och försäljning av dödsbon.

1

Kontakta oss på: 070 110 30 04. Eller mejla på: [email protected]. Det går också bra att skicka ett sms.

2

Berätta kort om dödsboet -hur många kvadrat är dödsboet på? Bedömer du att det är ett stort, mellanstort eller litet bohag? Var ligger bostaden? Är det en villa eller en lägenhet?

3

Kostnadsfritt hembesök - vi gör ett kostnadsfritt hembesök och värderar dödsboet samtidigt som vi uppskattar arbetsinsatsens omfattning. En preliminär värdering kan göras genom att du skickar in bilder till oss via vår mejladress [email protected]. Det räcker med översiktsbilder av rummen.

4

Du får en offert -baserat på värderingen och uppskattningen av vår arbetsinsats får du en offert att ta ställning till. När du bestämt dig för att sälja dödsbo (et) till oss då skriver vi ett avtal.

5

Vi skriver ett avtal - när vi har en överenskommelse så skrivet vi ett avtal. I avtalet framgår vem som ansvarar för att sälja dödsbo(et), vad som ska utföras, när arbetet skall vara slutfört, vad priset blev och vem som ska betala. Ibland betalar dödsboet, ibland går det jämt ut och ingen betalar, ibland betalar dödsboet oss. När vår arbetskostnad överstiger värdet i dödsboet då får dödsboet betala oss. När värdet i dödsboet överstiger kostnaden för tömning, städning o.s.v då får dödsboet betala oss.

6

Vi påbörjar arbetet - vi påbörjar arbetet och slutför till överenskommen tid.

7

Besiktning - nycklarna återlämnas och samtidigt gör vi en besiktning tillsammans.

KOSTNADSFRI
OFFERTFÖRFRÅGAN

"Med kunskap, erfarenhet och omtanke
är vi din helhetslösning för dödsboet."

KONTAKTA OSS

 

Du når oss snabbast genom att ringa:

070 110 30 04

Om vi inte svarar när du ringer kan du skicka ett sms, så kommer vi ringa upp dig inom kort. Är det inte brådskande, fyll i kontaktformuläret så återkommer vi vanligtvis inom ett dygn.(Lämna tom)
logga Svenska Sterbhus

Kontakt

Telefon: 070 110 30 04
[email protected]

Nyhetsbrev

Länkar

Berömda dödsbon Stockholm
Blogglista