#Sälja dödsbo i Strängnäs, Stockholm, Eskilstuna, Västerås, Örebro?

Står du inför hantering av ett dödsbo?

Hantering av ett dödsbo består av många bitar som ofta måste ske inom en ganska begränsad tidsrymd. Det innefattar allt från det administrativa som att kontakta skatteverket, till det praktiska som att tömma och städa dödsboet. Vissa bitar är relativt enkla att ombesörja, medans de tidskrävande och tunga jobbet att tömma boet kan vara skönt att lämna bort. Och det är här vi hoppas få förtroendet att hjälpa dig. Vi har värderat, tömt och städat många dödsbon/sterbhus genom tiderna, och ser fram emot att få hjälpa dig också.

Vad kommer det kosta? Ibland betalar vi, ibland betalar du, ibland går det kvitt ut.

Allt beror på vilka värden som finns i dödsboet- alltså vad som är säljbart i dödsboet. Om värdet av dödsboet är större än vår arbetskostnad för tömning, transport, städning o.s.v då betalar vi dig. Och är förhållandet tvärt om, ja då betalar du oss. Tredje scenariot är att värdet är lika stort som vår arbetskostnad, då betalar ingen. 

 

Vill du veta vad ditt dödsbo är värt? Eller kanske har du någon annan fråga som du vill ställa? Tveka inte att kontakta oss redan idag på telefon: 073 344 02 33.

Med vänlig hälsning, teamet på Svenska Sterbhus.

 

2 mar 2020