Vi är nr.1 på dödsbo-köp i Stockholm.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av ditt dödsbo i Stockholm.

Alla dödsbon är unika. Som exempel kan ett dödsbo i Stockholm som är stort till ytan, inte  nödvändigtvis vara omfattande när det gäller bohaget. Och tvärt om kan ett dödsbo i Stockholm som är litet till ytan vara fullt med föremål, möbler och annat bohag. Allt i ett dödsbo är inte säljbart, men å andra sidan finns nästan alltid föremål som är säljbara. För att få en uppfattning om värdet så behöver man göra en värdering av dödsboet. 

Efterfrågan förändras med tiden.

Det som var eftertraktad för några årtionden sedan, kan i dag vara helt ute ur bilden. Ta till exempel lutade furumöbler som alla ville ha under 90-talet. Alla ville ha en avlutad 1800-tals byrå att ställa sina torkade blommor på. Idag finns ingen efterfrågan på dessa möbler. Nya generationer växer upp och ska bilda familj och skaffar bostad och därmed förändras efterfrågan på möbler och bohag. Det finns inte bara en trend så klart, flera trender pågår samtidigt, både 70-tal och andra tidsepokers stilar kan ha återupplivats. 

Vi hjälper dig med ditt dödsbo i Stockholm - hela vägen. 

Vi hjälper dig med allt från värdering, tömning och städning. Du kan även få hjälp av mäklare samt begravningsbyrå. One-stop-shop om du vill. Kanske vill du bara ha hjälp med vissa delar, då ordnar vi det också. Kontakta oss redan idag. Det är många saker att ta hand om i ett dödsbo. För att veta var du ska börja har vi gjort en dödsbo-guide du kan ta hjälp av. Inom en månad skall begravningen vara klar inom fyra månader skall bouppteckningen vara klar och mitt i allt detta skall abbonemang och räkningar betalas. 

Ta hjälp av oss på Svenska Sterbhus vid hanteringen av dödsboet!

Välkommen att kontakta oss och boka din kostnadsfria värdering av ditt dödsbo i Stockholm. Vi har många års erfarenhet av både värdering, tömning och städning av dödsbon i Stockholm. OCH vi har många nöjda kunder - det är vårt bästa betyg. Vi är stolta över att göra ett bra jobb!

11 nov 2019