Dödbo köpes i Saltsjöbaden

Tyresö, Saltsjöbaden waterfronts July 2013 - panoramio (31)

Boka

Boka ditt kostnadsfria hembesök redan idag på: 073 344 02 33

 

Christer, på dödsbo Saltsjöbaden dödsbo köpes Saltjöbaden, bild

Vi köper alla typer av dödsbon i Saltsjöbaden.

Vi kan erbjuda en helhetslösning där vi hjälper Er med allt ifrån att tömma dödsboet till städningen. Vill du hellre utföra vissa delar av arbetet själv? Då kan du självklart välja att anlita oss för de delar av arbetet som du inte vill göra själv - en dellösning. Det spelar ingen roll om dödsboet är stort och omfattande eller litet och enkelt.  Vi skräddarsyr insatsen efter Ert behov. Vi förmedlar även kontakt med mäklare. Välj det som passar dig helhetslösning, eller dellösning.

Vår kunskap - Er trygghet

Du får en korrekt bedömning av bohaget i dödsboet Saltsjöbaden. Efterfrågan och värdering av föremål förändras med tiden. Det som var efterfrågat för 10 år sedan kan ha minskat i attraktion. Samtidigt blir andra tidsepokers stil efterfrågade eftersom nya generationer sätter bo.  Genom vi har ett nätverk av bra betalande köpare och samlare och vår breda kunskap om föremål från olika tidsepoker kan du som kund känna dig trygg.

Vårt bästa betyg

Vårt bästa och viktigaste betyg är alla de nöjda kunder vi haft genom åren.

Vad kostar det?

Värdet på bohaget i dödsboet avgör om du får betalt eller om vi tar betalt. Om värdet överstiger vår kostnad för tömning, bortforsling och städning av dödsboet- ja då får du betalt! Om värdet i dödsboet understiger vår arbetskostnad, då får du betala. Arbetskostnaden blir beror till viss del på storleken på dödsboet och hur mycket möbler och andra inventarier som finns där - alltså hur många timmar det tar att tömma och transportera bort bohaget. Och till viss del på var dödsboet ligger, det kan eventuellt öka kostnaderna för transporter. Om städning önskas så tillkommer en kostnad för det också. Men i alla hem finns dock föremål av värde som avräknas från priset för arbetskostnad.  Vill Du kan ha en preliminär bedömning så kan du  fylla i offertförfrågan, där finns också möjlighet att bifoga bilder från dödsboet.

 


Välkommen att kontakta oss med dina frågor!

 

 Ring oss redan i dag på telefon: 073 344 02 33 (alla veckans dagar).

 

Offertförfrågan köp av dödsbo

Värdering

Läs mer

Tömning

Läs mer

Städning

Läs mer

 

 

"Jag bor inte i Eskilstuna, därför passade det perfekt med en lösning där man själv inte behöver vara på plats"

- Sven L. (tömning och städning av dödsbo i Eskilstuna)

 

  "Jag hade aldrig orkat ta mig an detta själv/.../positivt med ett trevligt bemötande och att städningen utan anmärkning. Skönt."

- Astrid J. Eskilstuna (tömning och städning av dödsbo i Eskilstuna)

 

" Jag är riktigt nöjd!

- Kurt K. Saltsjöbaden (tömning av dödsbo i Saltsjöbaden)

 

Tillbaka till första sidan