Vi hjälper dig med ditt dödsbo i Västerås.

 

 

Vi värderar, tömmer och städar ditt dödsbo i Västerås!

 Vi skräddarsyr uppdraget efter Ert behov!

Värdering

Läs mer

Tömning

Läs mer

Städning

Läs mer

Offert-förfrågan dödsbo köp Stockholm, bild

Vi erbjuder helhetslösningar eller dellösningar för ditt dödsbo

 

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån att värdera dödsboet i Västerås till att tömma dödsboet och med städningen.  Vill du hellre utföra vissa delar av arbetet själv? Då kan du självklart välja att anlita oss för de delar av arbetet som du inte vill göra själv. Det går också utmärkt att sälja enstaka föremål ur dödsboet i Västerås. Vi förmedlar även kontakt med pålitliga och kunniga mäklare. Vi kan hjälpa dig med ditt dödsbo i Västerås. Antingen förmedlar vi kontakten mellan dödsboet och begravningsbyrå och mäklare, men du kan också välja att låta oss att ta hand om kontakten mellan dödsboet och mäklare och begravningsbyrå. 

Var köper vi dödsbon i Västerås?

  Vi köper dödsbon i hela Västerås och Västmanland. Här kan du kan du se alla kommuner och orter där vi är verksamma. Om dödsboet du behöver hjälp med inte ligger på någon av orterna ovan, tveka inte att höra av dig i alla fall, vårt arbetsområde är inte begränsat till enbart de listade orterna. 

Vår erfarenhet - din trygghet

Det spelar ingen roll om dödsboet i Västerås är stort och omfattande eller litet och enkelt! Vi har många års erfarenhet av att köpa och tömma dödsbon av olika karaktär i Västmanland och Södermanland, ja hela Storstockholm och Mälardalen. Du får en korrekt bedömning genom vi har ett nätverk av bra betalande köpare och samlare. Vår styrka är att vi kan ta uppdrag med kort varsel, har lång erfarenhet i branschen och skräddarsyr vår arbetsinsats efter ert behov.

 Hur det går till när vi tömmer ett dödsbo?

Du kan läsa här om de olika stegen vid en värdering, tömning och städning av ett dödsbo i Västerås/Västmanland. 

Checklista dödsbo

Vi har skapat en checklista för dödsbohantering för att du ska kunna få en överblick av vad som behöver göras och i vilken ordning.

Hör av dig redan idag!

Tveka inte att höra av dig med dina frågor. Antingen genom att ringa oss eller genom att fylla i offertförfrågan. Vi finns här för dig!

Kontakta oss på: 073 344 02 33 (alla veckans dagar).

Mejl: [javascript protected email address]

 

 

"Vi är väldigt nöjda!"

- Olof C. Västerås (tömning av dödsbo i Västerås)

 

  "Nu är det klart! Skönt!"

- Cecilia R. Västerås (tömning av dödsbo i Västerås)

 

" Bra jobbat! Tömning och städning utmärkt!

- Gunnar Johansson Stockholm (tömning av dödsbo i Stockholm)

27 okt 2019