köpa dödsbo Stockholm

 

Vi hjälper dig med värdering, tömning och städning av ditt dödsbo i Stockholm och Eskilstuna!

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri värdering:

073 344 02 33

Svenska Sterbhus har lång erfarenhet av dödsbo-köp i Stockholm och Eskilstuna.

Vi glädjer oss åt att du hittat oss på Svenska Sterbhus. Att själv ta hand om ett dödsbo är ett stort jobb. Både tömningen och städningen tar mycket tid i anspråk. Ofta finns en tidsram att jobba inom. Och här kan vi hjälpa till - om du vill? Vi har tömt en ansenlig mängd dödsbon i Stockholm/Eskilstuna och har byggt upp en kunskap kring värderingen av bohaget, men också själva hanteringen av husgeråd, möbler o.s.v. Värdering av bohag är en kunskap som ständigt måste uppdateras. Det som var efterfrågat för något årtionde sedan har inte en lika stor marknad idag. Samtidigt så finns många nya annonsplatser att tillgå på internet, och utbudet har på så sätt ökat. Men å andra sidan har nya generationer bildat familj och efterfrågar de saker som tidigare inte vart så eftertraktat. Det sker en ständig förändring med andra ord. Vi kan erbjuda dig hjälp med allt kring dödsboet, eller så väljer du ut de delar du vill ha hjälp med. Vi skräddarsyr uppdraget efter ditt önskemål. Vi har många års erfarenhet av att köpa dödsbon i Stockholm, Mälardalen och Uppland. Du kan lita på att vi har god kunskap kring hantering och värdering av dödsbon i Stockholm. 

Var köper vi dödsbon?

Vi köper dödsbon i hela Stockholm, Mälardalen, Uppland, Södermanland, Västmanland. Här kan du se var vi köper dödsbon.  Om ditt dödsbo ligger på en ort som inte listats på sidan ovan, tveka ändå inte att höra av dig, det kan vara så att vi tar oss an ett dödsbo som inte ligger i våra huvudsakliga områden.  

+ Tjänster för dödsbo

Vi kan förmedla kontakt med mäklare och begravningsbyrå som vi vet är erkänt duktiga och uppskattade av sina kunder. Vill du så kan vi sköta kontakten mellan dödsboet och mäklare/begravningsbyrå helt utan att du behöver vara delaktig. 

Checklista dödsbo

Vi har skapat en checklista för dödsbon som du kan ta hjälp av för att få en översikt av vad som kan behöva göras med/i dödsboet.

Välkommen att kontakta oss med ditt dödsbo i Stockholm!

 

Offert-förfrågan dödsbo köp Stockholm, bild

 

Värdering

Läs mer

Tömning

Läs mer

Städning

Läs mer

Christer, på dödsbo Stockholm

Eddo på dödsbo Stockholm

Hasse transport av bohag dödsboköp Stockholm, bild

 

 

"Det var bråttom, vi ringde även andra firmor, men Svenska Sterbhus kunde ta sig an jobbet med kort varsel. Vi är nöjda!"

- Beatrice L.  (tömning och städning av dödsbo i Stockholm)

 

  "Vi hade gjort mycket av mycket av jobbet själva, men gav upp när vi kom till vinden. Då ringde vi Svenska Sterbhus - de löste situationen."

- Sven A.  (tömning av dödsbo i Stockholm)

 

" Tumme upp!"

- David K.  (tömning av dödsbo Stockholm)

14 nov 2019